Speeltuin Het Luttertje © 2015 By Roandesign 

 

Nieuws

BUITENSPEELMIDDAG WOENSDAG 14 JUNI J.L.

De buitenspeelmiddag van woensdag 14 juni j.l. was een groot succes! Alle kinderen hebben heerlijk gespeeld in en om de speeltuin. Er was een springkussen, diverse Oud-Hollandsche spelletjes, kinderen konden pony rijden op de pony's van Het Zesspan en er was wat lekkers te eten en te drinken. Eind van de middag kregen alle kinderen een ijsje. Wat een feest!

 

 

PLAATSING NIEUW SPEELTOESTEL

Op donderdag 2 februari zal er een nieuw speeltoestel geplaatst gaan worden in de speeltuin. Het zal een speeltoestel worden voor de kinderen in de leeftijd van ongeveer 1 - 4 jaar. Alle sponsoren bedankt voor uw bijdrage hiervoor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWE BABY-/DREUMES-/PEUTERSCHOMMEL

Dankzij de opbrengst van de collecte van begin dit jaar en de sponsors zijn wij als bestuur blij om te kunnen melden dat op zaterdag 2 juli 2016 een nieuwe schommel geplaatst is in de speeltuin. Nu kunnen de allerkleinsten weer veilig en met veel plezier schommelen!

 

 

COLLECTE

Tijdens de collecteweek van za 30 januari t/m zaterdag 6 februari jl is het bestuur

in Kerk-Avezaath langs alle deuren gegaan om geld op te halen voor de speeltuin.

 

Er is een totaalbedrag van bijna € 700,- opgehaald, waarvoor dank!

 

Het doel is het realiseren van minimaal 1 nieuw speeltoestel in aankomend voorjaar, maar liever nog 2. In maart zal het bestuur op zoek gaan naar / contact opnemen met zoveel mogelijk (potentiële) sponsoren om het beoogde doel te kunnen verwezenlijken.

 

De gemeente Buren heeft eind 2015 maar liefst 3 speeltoestellen afgekeurd en

deze moeten voor half maart a.s. gerepareerd/aangepast worden. Hiervoor hebben we heel dringend alle hulp nodig tijdens NL Doet op zaterdag 12 maart a.s. van 9.30 - 12.00. Denk hierbij aan reparatie van speeltoestellen, onkruid verwijderen, etc. Geef je op via: info@speeltuinhetluttertje.nl

 

Een nette, veilige speelplek voor alle kinderen uit ons dorp en omstreken willen we toch allemaal?